JLT Boten de rubberboot specialist

Rubberboten, Rib's, Opblaasboten en Sup's

Bent u op zoek naar een nieuwe of van goede kwaliteit gebruikte rubberboot, rib, opblaasboot of sup tegen een zeer gunstige prijs en met garantie?  Of gaat u voor de zeer scherp geprijsde OUTLET rubberboot van Talamex? Dan bent u bij JLT Boten aan het juiste adres.

Als officieel dealer van Talamex rubberboten en exclusief dealer van de Talamex Highline en Silverline modellen. En ook verkooppunt van Nimarine en Suzumar rubberboten hebben wij een groot aanbod rubberboten vanaf 1.60 t/m 5.00 meter. Beter gezegd, wij hebben de grootste voorraad rubberboten in onze showroom aanwezig voor Sneek en WIJDE omgeving. Dus hier slaagt u altijd voor een rubberboot, opblaasboot, Rib en SUP.
In diverse uitvoeringen, zoals latten, air deck en alu deck vloeren, aluminium en polyester rompen voor de RIB modellen (ook in Hypalon). 

Merken en modellen welke in ons assortiment hebben, zijn:
Suzumar - DS / Nimarine - MX / Talamex - Aqualine, Comfortline, Highline, Highline X-light, Silverline, Greenline, Heavy Duty en Superlight.
Op alle nieuwe rubberboten zit fabrieksgarantie wat varieert van 2 tot 3 jaar.

Weet u niet welke rubberboot het beste past bij u wensen? Dan adviseren wij u graag en bepalen wij samen met u welke rubberboot dat kan zijn. Advies op maat zeg maar.

Ook voor onderhoud en reparaties van uw rubberboot, rib, opblaasboot of sup kunt u rekenen op onze expertise en helpen wij u graag hiermee. Verder hebben wij een ruim assortiment artikelen en accessoires op voorraad, specifiek voor de rubberboot, rib, opblaasboot of sup zoals onderhoud set voor PVC en Hypalon, landvasten, zitbanken, peddels, funtubes, UV boothoes, zitbanktassen, sloten (SCM gecertificeerd i.v.m. verzekering), strandwielen, hand- en voetpompen en nog veel meer.

Aankoop tips

  • Bij aanschaf van een gebruikte rubberboot, rib, opblaasboot of sup check dan altijd het PVC of Hypalon op plakkers en beschadigingen. Voel ook met uw blote hand over de bovenkant van de opblaastubes. Voelt dit plakkerig aan dan is de beschermlaag in het PVC verdwenen en is het advies de boot niet aan te schaffen. Voor meer advies en informatie omtrent de aankoop van een gebruikte rubberboot bel, mail, app of kom gerust langs.
  • De gemiddelde levensduur van een A merk rubberboot is 15 jaar. Weten hoe oud de boot is die u wilt aanschaffen? Controleer dit aan de hand van het CIN- (Craft Identification Number) of HIN- (Hull Identification Number) of tegenwoordig genaamd WIN-nummer (Watercraft Identification Number) van welk productiejaar de rubberboot is. Dit nummer kan middels een plaatje bevestigd zijn of ingegraveerd staan in de romp (meestal achterop de boot). Kijk naar de laatste 4 cijfers en letter combinatie. Staat daar bijvoorbeeld H819 dan betekent dat:
    H staat voor de maand productie (A t/m L)
    8 staat voor het jaar van productie
    19 staat voor het modeljaar
    Zo is precies te zien hoe oud de rubberboot is. Kortom dan koopt u op basis van de echte leeftijd en niet op basis van een aanname of geschatte leeftijd.

Zie hieronder het aanbod rubberboten, rib's, opblaasboten of sup's van JLT Boten! 

Rubberboten van JLT in Sneek

Bootaccessoires

Rubberboten, Rib's, Opblaasboten of sup's kopen

Interesse in rubberboten, rib's, opblaasboten of sup's van JLT? Maak een afspraak en bekijk ons grote aanbod in Sneek (Friesland): 0515-786000

Maak een afspraak