Betrouwbaar varen

Het aanbod nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren

 
Wij leveren het gehele assortiment nieuwe Suzuki buitenboormotoren tegen scherpe prijzen. Vanaf 2,5 pk t/m 300 pk 4-takt! Al vanaf € 849,- voor een 2,5 pk 4-takt!
Ook zijn wij officieel verkooppunt van Mariner buitenboordmotoren en leveren wij het gamma van 2,5 pk t/m 20 pk 4-takt motoren tegen zeer gunstige prijzen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe Mercury buitenboordmotor in de serie 2,5 t/m 20 pk 4-takt.
 
Informeer naar de scherpe buitenboordmotoren deals van Suzuki, Mariner en Mercury! Alle nieuwe motoren worden geleverd met een 0-beurt en fabrieksgaranties, wat varieert van 3 tot wel 5 jaar. Op verzoek kan men een korte live training krijgen hoe en wat betreft het gebruik van een buitenboordmotor. Ook wordt u dan geinformeerd over de Do's en Dont's.
Daarnaast bent u voor alle onderhoudsbeurten en/of reparaties van uw Suzuki, Mariner en Mercury buitenboordmotoren bij ons aan het juiste adres. Onder de naam Keikes Watersport zijn wij officieel dealer van Suzuki buitenboordmotoren.

Tevens is er ook een ruim aanbod in gebruikte buitenboordmotoren van Suzuki, Mariner, Mercury, Yamaha en overige merken. Dit geleverd inclusief een complete onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Dit allles zodat u betrouwbaar het water op kan en volop kan genieten van het varen.

Ook hebben wij een groot aanbod in buitenboordmotor gerelateerde accessoires zoals sloten, hoezen, helmstokverlengers, benzinetank, brandstofslang, pompbal, etc. etc.
 
Hieronder ons aanbod aan nieuwe en gebruikte motoren:
 

De buitenboordmotoren nieuw van JLT in Sneek

Een buitenboordmotor kopen

Interesse in een nieuwe of gebruikte buitenboordmotor van JLT? Maak een afspraak en bekijk ons aanbod in Sneek (Friesland): 0515-786000

Maak een afspraak