De juiste koers

Het aanbod boten en boottrailers

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte boot van uw wensen en wilt u varen in uw droom boot? Of zoekt u een nieuwe of gebruikte boottrailer? Kom dan langs of bekijk het aanbod van ons. O.a. motorboten, kruisers, sloepen, sport- een speedboten, console boten, vis- en toerboten of toch liever een zeilboot.

Al onze aangeboden boten en boottrailers voldoen aan de 3 check van JLT Boten:
Juist aanbod occasions
Lagen en voordelige prijzen
Toetsing op kwaliteit van de ingekochte en geleverde boten

Hierdoor hebben wij een assortiment wat gebaseerd is op de kernwaarde kwaliteit en hebben wij na verkoop zeer tevreden klanten, welke ons waarderen met het cijfer 9,3 (Bron: klanten vertellen). Kortom met  JLT Boten uit Sneek vaart u de juiste koers.

Gespecialiseerd zijn wij in de verkoop van de werf gebouwde Barkas. Vooral de Barkas Classic is een ware hit. Maar ook de Barkas Hardtop en de zeer exclusieve Barkas Cabrio behoren tot de mogelijkheden.

Ook voor een refit, reparatie en kleine-/grote onderhoudsbeurt van uw boot of boottrailer kunt u bij ons terecht, dit tegen gunstige tarieven. Vraag vrijblijvend een prijsopgaaf aan!

OPROEP
Dringend gezocht ter verkoopbemiddeling voor vaarseizoen 2020:
kwaliteits- en/of werf bebouwde motorboten in de lengtes tot 15 meter, in diverse bouwjaren.
Dit wegens ons verkoopsucces van het afgelopen jaar en daardoor ontstane ruimte voor nieuw aanbod. Wij verkopen gemiddeld genomen binnen 1 seizoen (jaar) uw boot!
Vraag naar onze verkoopbemiddelings condities en voorwaarden!

Ook voor een nieuwe of gebruikte boot trailer kunt u bij ons terecht. Merken als Pega, Kalf, Riba, Freewheel en Marlin vindt u vaak bij ons in het assortiment.

Zie hieronder het aanbod boten en boottrailers van JLT Boten:

De boten en trailers van JLT in Sneek

Motorkruisers

Speedboten en sportboten

Sloepen

Consoleboten en visboten

Boottrailers

Een boot of trailer kopen

Interesse in een boot of trailer van JLT? Maak een afspraak en bekijk ons aanbod in Sneek (Friesland): 0515-786000

Maak een afspraak